en tjockis blir smal

Resan från 117kg till dagens 77kg efter en gastric bypass, hundar, och allt runtomkring.

Halvvägs!

Publicerad 2016-12-31 16:04:57 i Andra månaden,

Nu har jag kommit halvvägs, väger nu 93.1kg. Har alltså 23.1kg kvar att gå ner och har inte många kilon kvar till 80-talet. Klappar mig själv på axeln och fortsätter kämpa. 
 
Gjorde nyårsmiddag till mig själv för en stund sedan, potatisgratäng och helstekt fläskfilé. Var inte helt dumt. Att jag är klantig och täckte hela mig själv, golvet, spisen och diskbänken med kalvfond försöker jag att glömma, men ska försöka komma ihåg att se till att korken sitter fast innan jag börjar skaka flaskan nästa gång. Klarade det dock helt utan nervsammanbrott, så har tydligen gjort framsteg när det gäller humöret också. 😂 👍 
 
Ska strax ta en stödvila och sedan fixa lite inför kvällen som jag tror kommer bli väldigt mysig. Misstänker att inte ens blåsvädret ute kommer att kunna sabba nyårsfesten och kvällens firande. 
 
Gott nytt år allihop!
Känner på mig att 2017 kommer bli ett fantastiskt år! 

Om

Min profilbild

Gjorde en gastric bypass 2 november 2016 och har gått från en vikt på 117kg till dagens 77kg. Har varit viktstabil sedan maj 2017, men ligger på BMI 27, så går man blint på BMI har jag en liten bit kvar till mål.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela